Meny - www.restaurant-kontrast.no
Restaurant Kontrast er en moderne skandinavisk gastro bistro.
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Her på Kontrast jobber vi innenfor de forskjellige sesongene. Menyen skiftes daglig/ukentlig og bestemmes ut ifra de ferske råvarene bøndene har tilgjengelig den aktuelle dagen. Vi tilbyr to tasting menyer:


Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

Alkoholfri pakke: 450,-

Store Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-
Alkoholfri pakke: 750,-

I tillegg tilbyr vi en a la Carte meny med små og mellomstore retter. Prisene varierer mellom 155,- til 265,- per rett der vi anbefaler å spise minimum 4-retter per person.

Til grupper over 6 personer tilbyr vi en fastsatt menystørrelse:

4 retter 975,-
Drikkemeny 650,-

 

Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

 

Stora Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-

Se under for eksempel på meny, eller bilder av retter Instagram.

    Snacks
  • Potet rosti med bakt vaktel eggeplomme fra Brustad Gård og makrell rogn
  • Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri med myse av Nyr fra Grøndalen Gård
  • Dampet brioche bun med bottarga og rømme
  • Pannekake på Emmer med fermentert kirsebær, grillet gris og lardo fra Svartskog Gård
Grillet squash fra Linnestad Gård
med ung løk, brokkoli og grillet stein sopp
250
Makrell fra Kristiansand
Sotet tomat fra Hanasand Gård
med rabarbra og nyperose fra Korsvold Gård
250
Lam fra Korsvold Gård med kirsebær,
grillede rødbeter og mangold
med saus av brunt smør med stjerneanis
og Caballero kaffe fra Tim Wendelboe
250
Sukkererter fra Linnestad Gård
Neper fra Linnestad Gård med en saus på preservert skalldyr
250
Kraftkar fra Tingvollost
Oksiderte solsikkefrø med bjørkesirup fra Vik i Saltdalen
200
Villsopp med stikkelsbær fra Skott Gård,
Erter fra Linnestad Gård og grillet agurk
250
Appelsintagetes fra vår hage på taket
Marengs på tunbalderbrå og hylleblomst fra Skott Gård
200
Taskekrabbe fra Hitra med grillede gulrøtt¬er
Og fennikel fra Korsvold Gård
250
Sesongens norske bær, Myske og rømme200
Nord Atlantisk kveite
Marinert og grillet med saltede plommer, sommerkål
250
    Noe søtt tilslutt
  • Bakst av furu bark
  • Mørk sjokoladesorbet fra Vigdis

Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at informasjonskapsler (cookies) brukes for å forbedre og tilpasse ditt besøk. Les mer