Meny - www.restaurant-kontrast.no
Restaurant Kontrast er en moderne skandinavisk gastro bistro.
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Her på Kontrast jobber vi innenfor de forskjellige sesongene. Menyen skiftes daglig/ukentlig og bestemmes ut ifra de ferske råvarene bøndene har tilgjengelig den aktuelle dagen. Vi tilbyr to tasting menyer:


Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

Alkoholfri pakke: 450,-

Store Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-
Alkoholfri pakke: 750,-

I tillegg tilbyr vi en a la Carte meny med små og mellomstore retter. Prisene varierer mellom 145,- til 245,- per rett der vi anbefaler å spise minimum 4-retter per person.

Til grupper over 6 personer tilbyr vi en fastsatt menystørrelse:

4 retter 975,-
Drikkemeny 650,-

 

Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

 

Stora Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-

Se under for eksempel på meny, eller bilder av retter Instagram.

    Snacks
  • Haneskjell fra Nordskott
  • Sour cream & onion chips
  • Gulrot tærte med Røros rømme og røkt kolje
  • Kyllingskinn med fermentert kirsebær og grillet persille
Grillet Skrei fra Vengsøy
Røkt potet med gele på krondill og søl
Saus på ristet potet og grillet skrei
245
Rødbete fra Korsvold Gård
Sikrogn fra Femunden med saus på Røros fløte, blåskjell og pepperrot
210
Lam fra Korsvold Gård
Saltet plommekart fra Skott Gård
med sort kål og preservert korsknapp
265
Råreker fra Flekkerøy
Syltet skorsonnerot og granskudd
med vinaigrette på apelsintagetes og tunbalderbrå
210
Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri
Blodpannekake
155
Sjøkreps fra Frøya
Fermentert plomme fra Skott gård med rå sjampinjong
og vinaigrette på plommejuice og sjøkreps
235
Beinmarg fra Horgen Gård
Jordbær og bringebær med posjert rabarbra
155
Kål, kål og kål
Blomkål stekt i kyllingfett med sotet savoy kål og bakt hodekål
235
Pære fra Ekeberg
Yoghurt fra Rawsome med bokhvete og rosmarin
155
«Falsk kamskjell»
Saltbakt sellerirot med krem på røkt kolje
Hylleblomst fra Skott Gård og vår egen soppsoya
235
    Noe søtt tilslutt
  • Marshmallow på hyllebær
  • Karamell på Prestholt brunost i Hol
  • Jordskokk fra Linnestad Gård

Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at informasjonskapsler (cookies) brukes for å forbedre og tilpasse ditt besøk. Les mer