Meny - www.restaurant-kontrast.no
Restaurant Kontrast er en moderne skandinavisk gastro bistro.
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Her på Kontrast jobber vi innenfor de forskjellige sesongene. Menyen skiftes daglig/ukentlig og bestemmes ut ifra de ferske råvarene bøndene har tilgjengelig den aktuelle dagen. Vi tilbyr to tasting menyer:


Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

Alkoholfri pakke: 295,-

Store Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-
Alkoholfri pakke: 495,-

I tillegg tilbyr vi en a la Carte meny med små og mellomstore retter. Prisene varierer mellom 145,- til 245,- per rett der vi anbefaler å spise minimum 4-retter per person.

Til grupper over 6 personer tilbyr vi en fastsatt menystørrelse:

4 retter 975,-
Drikkemeny 650,-

 

Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

 

Stora Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-

Se under for eksempel på meny, eller bilder av retter Instagram.

    Snacks
  • Haneskjell fra Nordskott
  • Sour cream & onion chips
  • Gulrot tærte med Røros rømme og røkt kolje
  • Kyllingskinn med fermentert kirsebær og grillet persille
Kamskjell fra Frøya, grillet og glasert med
en saus laget av honning og kamskjellrogn buljong
Fermentert mangold fra Korsvold Gård og emulsjon på rognen
245
Sild
Rå knutekål med saus på Røros fløte, blåskjell og pepperrot
210
Wagyu okse fra Lie Gård
Syltet rødbete fra Korsvold Gård med shiitake fra Trøndersopp
245
Råreker fra Kristiansand
Syltet skorsonnerot og granskudd
med vinaigrette på apelsintagetes og tunbalderbrå
210
Ostekake laget av
Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri og Nyr fra Grøndalen Gård
Preservert stikkelsbær og sitrontimian
155
Sjøkreps fra Frøya
Fermentert plomme fra Skott gård med rå sjampinjong
og vinaigrette på plommejuice og sjøkreps
235
Beinmarg fra Horgen Gård
Jordbær og bringebær med posjert rabarbra
155
Kål, kål og kål
Blomkål stekt i kyllingfett med sotet savoy kål og bakt hodekål
235
Jordskokk fra Linnestad Gård
Malt crumble og sorbet på eple
155
Saltbakt sellerirot
Krem på røkt kolje med hylleblomst fra Skott Gård
og vår egen soppsoya
235
    Noe søtt tilslutt
  • Kaffe og akevitt
  • Karamell på Prestholt brunost i Hol

Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at informasjonskapsler (cookies) brukes for å forbedre og tilpasse ditt besøk. Les mer