']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Meny - www.restaurant-kontrast.no
Restaurant Kontrast er en moderne skandinavisk gastro bistro.
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Her på Kontrast jobber vi innenfor de forskjellige sesongene. Menyen skiftes daglig/ukentlig og bestemmes ut ifra de ferske råvarene bøndene har tilgjengelig den aktuelle dagen. Vi tilbyr to tasting menyer:


Små Kontraster
6 retter 950,-
Drikkemeny 850,-

Alkoholfri pakke: 295,-

Store Kontraster
10 retter 1450,-
Drikkemeny 1250,-
Alkoholfri pakke: 495,-

I tillegg tilbyr vi en a la Carte meny med små og mellomstore retter. Prisene varierer mellom 145,- til 245,- per rett der vi anbefaler å spise minimum 4-retter per person.

Til grupper over 6 personer tilbyr vi en fastsatt menystørrelse:

4 retter 775,-
Drikkemeny 545,-

 

Små Kontraster
6 retter 950,-
Drikkemeny 850,-

 

Stora Kontraster
10 retter 1450,-
Drikkemeny 1250,-

Se under for eksempel på meny, eller bilder av retter Instagram.

    Snacks
  • Purreløkships med matjessild fra Haugesund
  • Kjeks med Holtefjell XO
  • Vaktelegg fra Brustad gård som marengs og gravet
  • Tartar på geit fra Sølvane Gård
Nypotet kokt i vingetang og Røros smør
Saus på redusert rømme, pepperrot, løjrom fra Kalix og røkt kolje
245
Makrell fra Kristiansand
Marinert i fermentert kirserbærjuice og
rosenrotolja med reddik og skorsonnerot
185
Mangalitsagris fra Svartskog Gård
Ristet hvitløk og mangold fra Korsvold Gård
245
Posjert breiflabblever
Hjertesalat med vinaigrette på tagetes og tunbalderbrå
210
Ostekake på Holtefjell XO og Nyr
Nyr sorbet og grønn asparges
145
Kongekrabbe
Grillet rabarbra og nyperose fra Bygdøy
290
Rabarbra fra Korsvold Gård
Grillet jordbær med fersk skogsyre
145
Villaks fra Namsenfjorden
Sotet agurk med fjærsauløk og wasabiblader fra Oksenøya
235
Hylleblomst fra Skott Gård
Krem på spansk kjørvel og hylleblomstis
145
Grillet nykål
Saus på tørket hummer og kamskjell
med fermentert hummerhode og villepler
235
    Noe søtt tilslutt
  • Jordskokk med kaffe
  • Marmelade på eple og mjødurt
  • Karamell på Prestholt brunost i Hol

Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at informasjonskapsler (cookies) brukes for å forbedre og tilpasse ditt besøk. Les mer