']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Meny - www.restaurant-kontrast.no
Restaurant Kontrast er en moderne skandinavisk gastro bistro.
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Her på Kontrast jobber vi innenfor de forskjellige sesongene. Menyen skiftes daglig/ukentlig og bestemmes ut ifra de ferske råvarene bøndene har tilgjengelig den aktuelle dagen. Vi tilbyr to tasting menyer:


Små kontraster
6 retter 950,-
Drikkemeny 850,-

Store Kontraster
10 retter 1450,-
Drikkemeny 1250,-

I tillegg tilbyr vi en a la Carte meny med små og mellomstore retter. Prisene varierer mellom 135,- til 235,- per rett der vi anbefaler å spise minimum 4-retter per person.

Til grupper over 6 personer tilbyr vi en fastsatt menystørrelse:

4 retter 775,-
Drikkemeny 545,-


6 retter 950,-
Drikkemeny 850,-


10 retter 1450,-
Drikkemeny 1250,-

Se under for eksempel på meny, eller bilder av retter Instagram.

    Snacks
  • Kamskjell fra HitraBløtdyr, Soya
  • Terte på griseblod med speket elgehjerteHvete, Egg, Melk
Potet og trøffel
Vår egen lardo av mangalitsa gris fra Svartskog Gård
og Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri
Melk, Sulfitt225
Jordskokk fra Odd Bjørn i Hustad, Molde
Syltet, krem og juice av jordskokk med kaffe og kråkebolle fra Bergen
Melk, Bløtdyr165
And fra Holte Gård
Grillet bryst og confit av låret med saus på hjerte og lever smaksatt med apelsintagetes fra Korsvold Gård
Melk230
Syltet rødbeter fra Korsvold Gård
Sik rogn fra Femunden og saus på pepperrot, blåskjell og fløte fra Røros
Melk, Skjell, Fisk, Sulfitt175
Brunost fra Prestholt geitost i Hol
Svele med tyttebær og sitron timian
Melk, Hvete, Sulfitt145
Hel sjøkreps fra Midsund
Krem av nype og nyperose fra Bygdøy med Lapsang souchong majones
Melk, Sulfitt, Skalldyr, Hvete285
Is på beinmarg fra Horgen Gård
Granite på sommerens bær og syltet oxalis
Melk, Egg145
Sotet sei
Saltbakt sellerirot glasert i hylleblomst med fennikel og saus på ristet fiskebein og rømme fra Røros
Melk, Hvete, Sulfitt, Fisk185
Granskudd fra Sognsvann
Geiteyoghurt fra Lofoten Gårdsysteri og karamell på kjernemelk
Melk145
Høstens skog sopp,
Skorsonerrot ristet i kylling fett med ristet løk og krem på brunet fløte
Melk, Sulfitt, Hvete195
    Noe søtt tilslutt
  • Geitfløteparfait med salt karamellMelk, Hvete
  • Kaffe, fløte og whiskyMelk