Meny - www.restaurant-kontrast.no
Restaurant Kontrast er en moderne skandinavisk gastro bistro.
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Her på Kontrast jobber vi innenfor de forskjellige sesongene. Menyen skiftes daglig/ukentlig og bestemmes ut ifra de ferske råvarene bøndene har tilgjengelig den aktuelle dagen. Vi tilbyr to tasting menyer:


Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

Alkoholfri pakke: 450,-

Store Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-
Alkoholfri pakke: 750,-

I tillegg tilbyr vi en a la Carte meny med små og mellomstore retter. Prisene varierer mellom 145,- til 245,- per rett der vi anbefaler å spise minimum 4-retter per person.

Til grupper over 6 personer tilbyr vi en fastsatt menystørrelse:

4 retter 975,-
Drikkemeny 650,-

 

Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

 

Stora Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-

Se under for eksempel på meny, eller bilder av retter Instagram.

    Snacks
  • Gulrot terte med Røros rømme og røkt sprøstekt kolje
  • Sour cream & onion chips
  • Mangalitsa gris fra Svartskog Gård med Oscietra kaviar fra Volzhenka
  • Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri med blodpannekake
Saltbakt Kylling fra Holte Gård
Nykål, ramsløk og en saus på grillet smør og Vin Jaune¬
265
Kamskjell fra Helgelandskysten
Emulsjon på tørket kamskjell og sisselrot med
rå kamskjell glasert i eple og lapsang souchong te
210
Vestlandsk Rødkolle fra Korsvold Gård
Fersk hvitløk og pipeløk fra Korsvold Gård med timian hollandaise
265
Andelever fra Holte Gård med mjødurt
Puffet bygg fra Holli Mølle med friske urter og brioche
210
Kraftkar fra Tingvollost
Oksiderte solsikkefrø med bjørkesirup fra Vik i Saltdalen
155
Grønn asparges fra Hvasser
Soya gravet vaktelegg fra Brustad Gård
med skorsonerrot og buljong på røkt blåskjell
265
Beinmarg fra Horgen Gård
Jordbær og bringebær med posjert rabarbra
155
Sjøkreps fra Frøya
Fermentert paradis eple fra Skott gård med rå sjampinjong
og vinaigrette på paradis eple og sjøkreps
265
Gran fra Songsvann
Nyr fra Grøndalen Gård med malt og bark bakst
155
Nordisk curry med sjøkreps fra Frøya
Grillet vårurter
265
    Noe søtt tilslutt
  • Plommestein parfait
  • Jordskokk fra Linnestad Gård
  • Norsklaget sjokolade 70% av Vigdis Rosenkilde

Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at informasjonskapsler (cookies) brukes for å forbedre og tilpasse ditt besøk. Les mer