Meny - www.restaurant-kontrast.no
Restaurant Kontrast er en moderne skandinavisk gastro bistro.
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Her på Kontrast jobber vi innenfor de forskjellige sesongene. Menyen skiftes daglig/ukentlig og bestemmes ut ifra de ferske råvarene bøndene har tilgjengelig den aktuelle dagen. Vi tilbyr to tasting menyer:


Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

Alkoholfri pakke: 450,-

Store Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-
Alkoholfri pakke: 750,-

I tillegg tilbyr vi en a la Carte meny med små og mellomstore retter. Prisene varierer mellom 155,- til 265,- per rett der vi anbefaler å spise minimum 4-retter per person.

Til grupper over 6 personer tilbyr vi en fastsatt menystørrelse:

4 retter 975,-
Drikkemeny 650,-

 

Små Kontraster
6 retter 1150,-
Drikkemeny 995,-

 

Stora Kontraster
10 retter 1650,-
Drikkemeny 1395,-

Se under for eksempel på meny, eller bilder av retter Instagram.

    Snacks
  • Fritert torskeskinn med bakt eggeplomme fra Brustad Gård og Volzhenka Kaviar
  • Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri med myse av Nyr fra Grøndalen Gård
  • Gulrot terte med Røros rømme og røkt sprøstekt kolje
  • Pannekake på Emmer med fermentert eple, grillet gris og lardo fra Svartskog Gård
Saltbakt Kylling fra Holte Gård
Nykål, ramsløk og en saus på grillet smør og Vin Jaune¬
265
Makrell fra Kristiansand
Sotet tomat fra Hanasand Gård
med rabarbra og nyperose fra Korsvold Gård
210
Gammel norsk spælsau fra Svartskog Gård tillaget med bottarga av torsk
Nepe, reddik og døvnesle
265
Andelever fra Holte Gård med mjødurt
Puffet bygg fra Holli Mølle med friske urter og brioche
210
Kraftkar fra Tingvollost
Oksiderte solsikkefrø med bjørkesirup fra Vik i Saltdalen
155
Østers fra Grimstad
Grillet agurk, syltet skorsonerrot og buljong på røkt blåskjell
265
Appelsintagetes fra vår hage på taket
Marengs på tunbalderbrå og hylleblomst fra Skott Gård
155
Nypotet fra Linnestad Gård
Matjessild med saus på Røros rømme, akevitt,
fermentert gulrot og sikrogn fra Femunden
265
Jordbær fra Linnestad Gård
Ferske bringebær med sorbet av geiteyoghurt og sjokolade fra Vigdis
155
Villaks fra Namsen fjorden
Salat fra Korsvold Gård med
en saus på granskudd og Nyr fra Grøndalen Gård
265
    Noe søtt tilslutt
  • Bakst av furu bark
  • Nype med fløte og hvit sjokolade

Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at informasjonskapsler (cookies) brukes for å forbedre og tilpasse ditt besøk. Les mer